کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت ) امروز 19 شهريور ماه ، 1389

آفتاب دانلود بزرگترين سايت دانلود ايران- با لينك مستقيم: تالار گفتمان

www.aftabdownload.ir :: نمايش موضوعات - مهــــــــــــارت آقــــــــــــــای سوپـــــــــــــــر استــــــــــــــــــــار !

مهــــــــــــارت آقــــــــــــــای سوپـــــــــــــــر استــــــــــــــــــــار !

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

www.aftabdownload.ir صفحه اول انجمن -> انسان و اجتماع -> مسائل زنان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

omid_ahmadi_396
مدیر سایت افتاب
مدیر سایت افتاب

وضعيت: آفلاين
30 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 101
امتياز: 37710
تشکر کرده: 0
تشکر شده 14 بار در 14 پست

محل سكونت: آفتاب دانلود

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 18 فروردين ماه ، 1389 21:38:54    موضوع مطلب: مهــــــــــــارت آقــــــــــــــای سوپـــــــــــــــر استــــــــــــــــــــار ! پاسخ همراه با اعلان

این خاطره را برای اولین بار و برای تغییر ذائقه می نویسم . تصمیم گرفته بودم که محمدرضا گلزار آخرین مهمان شب شیشه ای باشد . آن روزها مشغول بازی در فیلم توفیق اجباری بود . پس از ماجراهای احمدرضا درویش خیلی از بیننده های برنامه خموده شده بودند و آمدن محمدرضا به آخرین شب شیشه ای می توانست یک پایان خوشحال کننده و عامه پسند باشد تلفنی با او صحبت کردم و قرار شد تا همان شب برای خوردن یک فنجان چای به خانه اش بروم . توفیق اجباری همان جا فیلمبرداری می شد . سر راه بستنی خریدم و دوازده نیمه شب در خانه را زدم . محمد رضا کمی خسته بود ولی مثل همیشه مهمان نواز . بالاخره او یک آذری اصیل است ! کلی با هم گپ زدیم محمد رضا دوست داشت که برنامه اش متفاوت باشد و از من نظر و ایده می خواست . راستش را بخواهید من هم خسته تر از آن بودم که فکری به نظرم برسد . نیم ساعتی با همین حس و حال گذشت تا ناگهان چشمهای گلزار برق زد . درست مثل ای کی یو سان ! با صدای بلند گفت .... فهمیدم طرح محمدرضا این بود که لابلای برنامه من یک سوال شخصی از او بپرسم و او هم با استناد به نقض حریم خصوصی از صندلی خود بلند شده و استودیو را ترک کند . با این کار هم مخاطبان برنامه به اوج هیجان می رسیدند و هم با زبان بی زبانی به خیلی ها حفظ حریم خصوصی شهروندان گوشزد می شد با او موافقت کردم و گفتم که بهتر است که استودیو را ترک نکند تا بیننده ی برنامه مورد بی احترامی قرار نگیرد و او هم پذیرفت . حالا باید تمام تلاشمان را می کردیم تا آن برخورد ساختگی میان من و گلزار روی آنتن زنده طبیعی به نظر برسد . شاید تا ساعت پنج صبح آن صحنه را دهها بار تمرین کردیم . درست مثل یک سکانس از یک فیلم سینمایی هنگام پخش برنامه هردو نفرمان استرس داشتیم . رضا عطاران هم بود . پانزده دقیقه از برنامه گذشت و لحظه قرار فرا رسید . محمد رضا گلزار با خونسردی و مهارت تمام نقش خودش را بازی کرد و البته من هم کم نیاوردم . این اتفاق به اندازه ای طبیعی اجرا شد که به جرات می گویم اکثریت قریب به اتفاق بیننده ها متوجه ساختگی بودن آن نشدند . رضا رشید پور ...

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

www.aftabdownload.ir صفحه اول انجمن -> انسان و اجتماع -> مسائل زنان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)